Om oss

Hvordan det hele startet

Furgo ble etablert i en liten leilighet på Barcode i Oslo, Norge, høsten 2021. Det hele startet da en ambisiøs hundeelsker så drømmen om å være ledende innen kvalitetsprodukter til hund. En ung kvinne med øye for detaljer og god motefornemmelse bestemte seg for å følge drømmen. Med en grunnleggende interesse og lidenskap for design.

Furgo setter design og kvalitet høyt. Målet er å kunne tilby nettopp dette uten kompromisser, hvor du finner alle produktene du trenger og vil ha på et sted. Med hardt arbeid og store ambisjoner har vi funnet unike samarbeidspartnere og leverandører som støtter opp våre verdier og visjoner.

 

Når skjønnhet møter funksjonalitet

Jeg visste at jeg ikke var den eneste som brydde seg så mye om valpen deres, og at det ville være folk på jakt etter søte praktiske hundeprodukter akkurat som meg selv. Vårt perspektiv er enkelt: Vi ønsker å tilby toppkvalitetsprodukter samtidig som at våre leverandører produserer ansvarlige og etiske produkter, som vi har gleden av å presentere for dere. Og til slutt prøve vårt beste for å tilby produkter til tilgjengelige og rettferdige priser.

Vi gleder oss til å se dere mye mer og at dere er en del av denne reisen.

 

Takk for støtten!

Velkommen til Furgo