Retur, frakt og forsendelse

Vilkår for retur hos Furgo
  • ikke 100% fornøyd med ditt siste innkjøp hos Furgo? Vi aksepterer gladelig returer og tilbakebetalinger på artikler som er i sin originale tilstand, innen 30 dager etter mottatt bestilling.
  • Alle produkter som returneres må være i samme tilstand som når du mottok dem. Returnerte artikler kan ikke være brukt, vasket eller endret. Merkelapper og annen innpakning må være i takt. Alle artikler vil bli vurdert individuelt når de er returnert.
  • Hvis du vil bytte artikkelen din til en annen farge eller størrelse, vennligst returner artikkelen du ikke ønsker, og legg inn en ny bestilling.
  • Hvis vi mottar en artikkel som er i en uegnet tilstand, blir tilbakebetalingen annullert, og artikkelen returnert til deg som betalt av selskapet.
  • Artiklene som du ønsker å returnere er ditt ansvar helt til vi mottar dem. Det er en god idé å skaffe seg forsikring for verdien av artiklene du returnerer, samt få et bevis på utsendelse.
  • Returer tar vanligvis 14 dager før de er mottatt og behandlet. Når returen din har blitt behandlet, vil tilbakebetalingen bli utført gjennom den opprinnelige betalingsmåten din, noe som kan ta opptil 5 virkedager.

NB: Dersom du ønsker å returnere en vare så send oss en mail på furgo.oslo@hotmail.com. Når din retur er godkjent, så sender vi en retur etikett til forsendelse.  

 

Frakt og forsendelse

Furgo tilbyr rask og gratis levering på alle ordre. Forsendelsen vil bli sendt samme dag ordren er lagt inn og du kan forvente din pakke innen 3-7 virkedager i hele Norge. 

Alle forsendelser i Norge er sent via Bring. For nærmere oppklaring på hvordan dette forgår, klikk deg inn på bring.no. På deres hjemmeside kan du sjekke leveringstider og antatt sendingstid. 

NB: Vi i Furgo tar ikke ansvar for ødelagte esker under frakt. Dersom produktet er skadet, kontakt oss på kundeservice.